چهارشنبه 20 آبان 1394
تعداد نظرات: 0

جلسه هم اندیشی فارغ التحصیلان قدیمی دانشگاه با دکتر بندانی ریاست محترم دانشگاه پیرامون برگزاری گردهمایی بزرگ دانش آموختگان در تاریخ 94/6/28 برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر بندانی قول مشاعد مبنی بر برگزاری باشکوه این مراسم را به فارغ التحصیلان داده و نقطه نظرات آنها را دریافت نمودند. مقرر گردید پس از آماده سازی وب سایت انجمن فارغ التحصیلان جهت ثبت نام ، اساسنامه پیشنهادی در این سامانه قرار داده شود تا نقطه نظرات کلیه فارغ التحصیلان در این رابطه احصاء گردد.

تصاویر
  • برگزاری جلسه هم اندیشی فارغ التحصیلان قدیمی دانشگاه با دکتر بندانی (ریاست دانشگاه)